HISTORIA

Història


El Club Poliesportiu Santa Pau, amb quasi 34 anys d'història, és una entitat oberta a tothom, sense ànim de lucre, i amb ganes de fer gaudir de l'esport. La vida d'aquest club es desenvolupa a les instal·lacions municipals "Pitu Padrosa" on s'hi troba una pista poliesportiva, un camp de futbol de gespa natural, dues pistes de tennis i un pabello. Al llarg de l'any s'organitzen diferents activitats vinculades amb l'esport per a fonamentar-ne la pràctica; campionat de futbol 5 d'estiu, campus de futbol al mes de Juny, torneixos de Tenis, caminada popular "Marxa Passabigues" i una cursa popular amb bicicleta BTT.
El club disposa de varis equips que participen en campionats territorials i comarcals: un equip amateur a la 3 Cat, tres equips de futbol base i un equip veterà que participa a la lliga comarcal, el Club tambe disposa d'una secciò de Tenis, la qual realitza entrenaments durant tota la semana per diferentes edads. El recolzament dels socis, dels comerços i negocis, de les diferents associacions, de la gent del poble... són elementals per al futur d'aquest club, com també l'ajuda desinteresada de molt santapauencs a l'hora de realitzar la Marxa Passabigues i la BTT. També esmentar les aportacions i les facilitats que l'excel·lentíssim Ajuntament de Santa Pau dóna a aquest club.
Com veieu, aquest club és obert a tothom, perquè cadascú hi pugui dir la seva i aportar noves idees, que sempre seran benvingudes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada