diumenge, 26 d’agost de 2012

TORNEIG VILA DE SANTA PAU 2012

TORNEIG VILA DE SANTA PAU 2012

Un any mes el Club Poliesportiu Santa Pau, ha organitzat el Torneig Vila de Santa Pau, on aquet any an estat convidat els equips de 4 catalana, el C.F. Sant Roc Olot, el C.F. Sant Jordi d’Esvalls i el Olot At.

El dissabta 25 d’agost a les 6 de la tarda s’enfrontaren el Sant Roc i el Sant Jordi, el resultat final fou clà per els de la Garrotxa 5-1, tot i que l’equip del Sant Jordi mermat per les numeroses baixes, va plantar cara duran la primera part, a la segona ja cansats físicament van suconvi a la llau de ocasions de conjunt del Sant Roc.

Els gols els marcaren.
1-0 Barranco min 25- 2-0 Ruben min 51 - 2-1 Hortal min 61 - 3-1 David min 63 - 4-1 P.P min 64 - 5-1 Ruben min 90

C.P. Santa Pau-Olot At.
Despres d’un primer partit distret, el segon tambe va estar apasionant dos equips que volien demostrar a les seves aficions que estaven en forma en aqueta pretemporada, durant tot l’encontre es van veure a estones bones maneres per part del Santa Pau, on vuscaren triangulacions i parets, bones sensacions van demostrar les noves incorporacións Dani Platero, Jaume Vizern, Joan Pi i Jordi Comas.
Aquet, serà un any que si les lesions ens respecten, podrem gaudir de veure uns jugadors que juntamente amb els que ja teniem, podra formar un molt bon equip, l’Albert tindra un total de 23 fitxes, que tots ells poden aportar moltes coses a l’equip.
El partit va acabar amb resultat contundent de 5-1 tot i que l’Olot At. va demostrar que aquet any a la seva lliga sera un candidat a les primeres posicions
Per el Santa Pau jugaren:
D.Lorite, Capda, Uri, Xevi, Ivan, Richart, Dani, Sole, J.Vizern, Zafra, Padrosa, Peiti, Comas, Pi, Marti, Mañas,

Per el Olot At. jugaren:
Molas, Aulins, Castaneyer, Jimenez, Canut, Sala, Gomez, Garriga, Begudan, Pinilla, Sala, Garcia, Palomer, Lopez, Oscar, Pujol, Cano

Els gols els marcaren:  1-0 Peiti min 18, - 2-0 J.Vizern min 26, - 2-1 Garcia min 34, -
3-1 Dani Platero min 43, - 4-1 Pi min 48, - 5-1 (Penal) Padrosa min 73.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada